• darkblurbg
  Psychiatrie Noord
  Persoonlijke en specialistische zorg aan jongvolwassenen van 18 - 30 jaar.
 • darkblurbg
  Psychiatrie Noord
  Persoonlijke en specialistische zorg aan jongvolwassenen van 18 - 30 jaar.
 • darkblurbg
  Psychiatrie Noord
  Persoonlijke en specialistische zorg aan jongvolwassenen van 18 tot 30 jaar.

Auto
Psychiatrie Noord ligt naast de Ringweg West en achter het Stadspark. Vanuit de Paterswoldseweg slaat u ter hoogte van het tankstation de Leonard Springerlaan in en rijdt u rechtdoor. Wij hebben géén eigen parkeerplaatsen; u kunt het beste de auto parkeren bij MartiniPlaza Parking, tegenover de hoofdingang van MartiniPlaza. Vanuit het parkeerterrein loopt u in zuidwestelijke richting naar Leonard Springerlaan 19.

! In en om Groningen zijn de komende tijd veel wegwerkzaamheden. Houd daar rekening mee als u ons bezoekt. Bekijk de actuele verkeerssituatie op www.groningenbereikbaar.nl.


Fiets
Indien u met de fiets komt vanuit de Paterswoldseweg slaat u ter hoogte van het tankstation de Leonard Springerlaan in en rijdt u rechtdoor. Na het parkeerterrein MartiniPlaza Parking slaat u rechtsaf en volgt u de weg en slaat aan het einde linksaf. U rijdt recht op Psychiatrie Noord af en kunt de fiets, na de slagboom, aan de zijkant van het gebouw parkeren. Bij binnenkomst meldt u zich bij het secretariaat op de begane grond.


Trein
Psychiatrie Noord ligt op ongeveer 20 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. U kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen en uitstappen bij halte L. Springerlaan.
Klik hier voor de actuele dienstregeling.
Klik hier voor de looproute.


Parkeren
Tegenover de hoofdingang van MartiniPlaza vindt u een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. U kunt op het parkeerdek parkeren (buiten, inrijhoogte 2,90 meter) en in de parkeerkelder parkeren (binnen, inrijhoogte 1,90 meter).Contact

Leonard Springerlaan 19
9727 KB Groningen

050-2115373
Bereikbaar van ma t/m vr van
08:30-13:00 en 13:30-17:00 uur
info@psychiatrienoord.nl
www.psychiatrienoord.nl